This page was made with ClickFunnels - Create Marketing Funnels in Minutes! Click here to get a free 14 day trial account. Your page? Want to remove this banner?
OOK DE BESTE VERSIE VAN JEZELF WORDEN IN 100 DAGEN?  

Kom in Amsterdam of Utrecht GRATIS kennismaken met de 100 Day Warrior Programma's

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Acht interessante feiten
over de 100 Day Warrior
 Dit zijn alle edities op een rijtje
We begonnen in september 2014 met 6 mensen die iets gingen doen wat nog NOOIT gedaan was. Inmiddels hebben alweer 93 mensen deze bijzondere training ondergaan. De jongste deelnemer was 26, de oudste 52.
TOTAAL SPIERMASSA: 448,26 KILO
(4,82 PER KILO GEMIDDELD)
Van 100 dagen werken aan je lijf zorgt voor meer kracht. Bijna 5 kg aan spieren gemiddeld om precies te zijn. Minus die 7 kg vet maakt je 2kg lichter maar het is een wereld van verschil!
5.237 uur meditatie
( 1 BIJNA VERLICHTING )
Tijdens de 100 Day Warrior ga je ervaren hoe enorm krachtig dagelijks zenmeditatie is. Warriors zitten minstens 30 minuten per dag op hun kussen. Maar tel je alles bij elkaar op dan hebben we nu meer dan 436
dagen 12 uur per dag op in meditatiehouding doorgebracht.

Mannen of vrouwen?
(38,7% VROUW en 61,3% MAN)
Meer mannen dan vrouwen doen mee aan de 100 Day Warrior, misschien omdat mannen sneller beslissen of omdat het fysiek en exclusieve aspect aanspreekt. Maar vaak tillen de vrouwen de groep naar een hoger niveau.

Van baan veranderd: 27 personen
(29,03%)
Maar liefst 29,03% heeft een switch of een promotie gemaakt!
Bedrijven zijn opgericht maar ook verkocht, dromen zijn waargemaakt, grenzen aangegeven en doelen bereikt. Deelnemers vinden rust en kracht en blijken daardoor simpelweg succesvoller te worden. Heel leuk.
TOTAAL AFGEVALLEN: 657 KILO
(7.06 KG PER PERSOON)
Gemiddeld verloren de deelnemers ruim 7 kilo vet (sommigen meer dan 12!). In totaal was het 657 kg ofwel het gemiddelde gewicht van een Nederlandse melkkoe. Die weegt namelijk 650 kilo..
DE 100 DAY WARRIOR
THE HERO'S JOURNEY
 Is een inspirerende reis en een zoektocht rondom transformatie. Tijdens de 15 weken behandel je alle belangrijke thema's van The Hero's Journey. Die verdieping leert je hoe en waarom te leven als een moedig en compassievol mens.
100 Day Warrior in de NRC
(DE NRC PUBLICEERDE EEN REPORTAGE OVER DE 100 DAY WARRIOR!)
Redacteur Carlijn Vis interviewde deelnemers, oud-deelnemers, onze hoofdtrainer Michael de Koord en en de oprichter Atalwin Pilon. Afgelopen 17 december 2016 in NRC Lux, de zaterdagbijlage. Maar hieronder te herlezen.
Gaat dit over jou?
Misschien heb je eigenlijk wel iets te hard gewerkt, de laatste maanden (of jaren). Of gewoon veel te hard en dat al veel te lang. Je voelt je niet fit meer, al best lang niet meer. Honderd dagen zonder alcohol klinkt als iets uit een ver verleden. Het idee je weer fit, sterk en energiek te voelen lijkt je heerlijk. 

Je hebt een druk leven en minder stress zou een verademing zijn. Innerlijke rust, je hebt er nauwelijks een beeld bij. Diep van binnen weet je dondersgoed dat je je veel beter kunt voelen en er veel beter kunt uitzien dan hoe het nu is. 

Het idee van de beste versie van jezelf worden terwijl je gewoon kunt blijven werken spreekt je aan, met name de combinatie van lichaam en geest. Het idee dat je met de beste mensen op gebied van spirituele en fysieke ontwikkeling aan jezelf kunt werken prikkelt. Diep in je hart wil je meer goeds doen met je leven maar het komt er nog niet (genoeg) van.

En wil je dit?

Innerlijke rust, persoonlijke groei, afvallen, een mooier lijf, meer levensvreugde, meer spierkracht, meer uithoudingsvermogen, een lichaam dat 10 jaar jonger voelt, betere houding, minder pijntjes, meer energie, meer focus, betere concentratie, meer zelfinzicht, meer compassie, diepere relaties met vrienden, geliefden en collega’s, een betere vader of moeder zijn, je kwetsbaar durven opstellen, anderen kunnen verbazen en inspireren en nog veel meer.
"Never doubt that a small group of committed people can change the world. Indeed, it is the only thing that ever was."

- Margaret Mead
PS Heb je naar aanleiding van de informatie die je gezien en gelezen hebt nog vragen, schroom dan
niet om contact met op te nemen via info@basicgoodness.com of tel: 0622112260
100daywarrior @ 2016 - Alle rechten voorbehouden
100 Day Warrior is een product van Basic Goodness. Basic Goodness is gevestigd in Amterdam en ingeschreven bij de Amsterdamse Kamer van Koophandel onder nummer 34110512, het BTW nummer is NL186191674B01.
Powered By ClickFunnels.com